Tryksager
Vi har en stor forkærlighed for tryksager. De skaber, uden sammenligning, de bedste betingelser for, at give jeres kunder den bedste oplevelse af virksomheden og det budskab, I gerne vil sende. I vores tryksager mødes det grafiske udtryk og jeres konkrete tekster. Uanset hvilken tryksag I skal have lavet, vil layoutet altid laves med henblik på at fremhæve jeres budskab og kerneområder på den bedst mulige måde.

Illustrationer
Hvis I vil have et helt personligt udtryk, så er illustrationer uden tvivl måden at gøre det på. Med illustrationer, kan vi lave personlige baggrunde, sjove detaljer til tryk og meget mere.

Logodesign
Stemmer jeres nuværende logo ikke overens med det image, I ønsker at virksomheden skal have? Jeg, Camilla Hjortborg, har stor erfaring i at skabe logoer, der er tilpasset den enkelte virksomhed. For mig er skabelsen af et logo et samarbejde mellem dig og mig, så det grafiske udtryk afspejler virksomhedens drømme, visioner og kernekompetencer.

Hjemmesider
En virksomheds hjemmeside er deres ansigt udadtil. Derfor skal jeres hjemmeside altid vise, hvad I, som virksomhed, kan og hvad I står for. Med udgangspunkt i jeres tekster til hjemmesiden, kan Camilla Hjortborg udarbejde et layout, der, udover at give et friskt pust, også giver jeres kunder et konkret billede af, hvem I er og hvad I står for.

Billedmateriale
Alle de ovenstående løsninger kan ikke løftes på bedre vis, end hvis de rette billeder understøtter budskabet om, hvem I er som virksomhed. Med høj kvalitet og fokus sørger Line Tausen for at få den rette vinkel på jeres virksomhed. Det kan være alt fra et portrætbillede, gennemfotografering af hele virksomheden eller produkt fotografering.